Apliko per Dokument

 

Apliko per ...

 

Apliko per ...

 

Statusi i aplikimit

 

Rreth nesh

Privatësia 
Skjarim: Plotësoni fushat e kërkuara me informata sa më të sakta! Pas aplikimit tuaj (gjatë ditëve të punës dhe orarit të punës), personi përgjegjës nga institucioni përkatës do të ju thërras në numrin e telefonit të cilin e shenoni.Aplikimet pa numër të telefonit dhe ato të cilat nuk kanë informata të mjaftueshme nuk vlejnë sepse nuk do të ketë mundësi të procesimit. Për aplikimet e mërgimtarëve që gjinden jasht vendit, vet aplikuesit duhen të thërrasin në numrin e publikuar.
 
Dokumenti për:

Komuna: Gjilan - tel: 0280 320 301, dap-gjilan@rks-gov.net

Nr.Personal
Emri
Mbiemri
Adresa (rruga ose fshati)
  Nr.shtepise
-
Data/Muaji/Viti i lindjes
*/*/*
Lloji i dokumentit
zgjedh
Gjendja martesore
zgjedh
Shenime shtese (nëse ka)

Kontakti:
Email
Telefoni shtëpiak (fix)
Telefoni mobil

Adresa ku duhet dërguar dokumentin përmes postës:
Emri i pranuesit
Mbiemri i pranuesit
Komuna
Adresa (rruga ose fshati)
  Nr.shtëpisë
-

emri gabim


1. Nese duhet te dergoni ndonje dokument te skanuar ju mund ta dergoni ate ne email adresen dap-gjilan@rks-gov.net
2. Nese i perkisni kategorise se te liruarve, ju duhet ta skanoni dokumentin dhe ta dergoni me email
3. Shenimet e juaja do te perdoren vetem nga institucioni ne te cilin ju aplikoni.
 

© apliko.org, all rights reserved
info: www.apliko.org, info@apliko.org
Your IP: 54.145.16.43